Workshops

Kennismaking met Jin Shin Jyutsu: een mooie basis om zelf mee aan de slag te gaan.

Deze workshop is geschikt voor je als je nog niet zoveel  ervaring hebt met Jin Shin Jyutsu. (bijvoorbeeld wanneer je alleen de minicursus hebt gevolgd)

  • Tijdens de workshop begeleid ik je stap voor stap door een aantal basisoefeningen. Ondertussen geef ik wat achtergrondinformatie.
  • De combinatie van het zelf ervaren en de bijbehorende informatie, werkt prettig en krachtig en is een fijne aanzet om JSJ tot een dagelijkse routine te maken.

Data: nog nader te bepalen.

 

Hoe je opkomende klachten snel laat verdwijnen met Jin Shin Jyutsu

Deze workshop is geschikt voor je als je al wat meer ervaring hebt met Jin Shin Jyutsu (bijvoorbeeld als je de minicursus hebt gedaan, behandelingen hebt ontvangen en/of al eerder aan een workshop hebt deelgenomen)

  • Het dagelijks in balans brengen van je energie is goed voor je gezondheid. Toch is niet altijd te voorkomen dat er ergens in je lichaam pijn ontstaat of ongemak. Hoe kun je JSJ nu inzetten om direct het ontstane ongemak aan te pakken, zodat het al verdwenen is voordat het een groot ‘project’ wordt?  Daar zijn goede mogelijkheden voor en ik laat je er graag mee kennismaken.

Data: nog nader te bepalen.

 

WORKSHOPS OP LOCATIE

Wil je graag een workshop bij jou thuis of op je werk? Dat kan. Minimale groepsgrootte is dan 4 personen. Neem even contact met mij op als je hier meer van wilt weten. (Bij voorkeur via whatsapp: 06 2159 8308 of e-mail: info@methartenhoofd.nl).

 

Locatie Apeldoorn

De ‘oefeningen’ tijdens de workshop zijn stil en moeiteloos.
Matrasjes, kussens en dekens zijn aanwezig.
Groepsgrootte: in principe 2 – 4 personen, andere grootte en andere locatie in overleg
Duur: ca. 2,5 uur.
Inschrijven: via onderstaand formulier.
Graag bij ‘opmerkingen’ de gewenste datum van de workshop vermelden.

Inschrijving is definitief nadat je van mij een bevestiging hebt gekregen.
Je investering bedraagt 45 euro.