Workshops

Workshop Kennismaking met Jin Shin Jyutsu: een mooie basis om zelf mee aan de slag te gaan.

Deze workshop is geschikt als je nog niet zoveel  ervaring hebt met Jin Shin Jyutsu en graag meer wilt weten. (bijvoorbeeld wanneer je alleen de minicursus hebt gevolgd)

  • Tijdens de workshop begeleid ik je stap voor stap door een aantal basisoefeningen. Ondertussen geef ik wat achtergrondinformatie.
  • De combinatie van het zelf ervaren en de bijbehorende informatie, werkt prettig en krachtig en is een fijne aanzet om JSJ tot een dagelijkse routine te maken.

Data:

  • Donderdagmiddag 11 juli 2019 / Uddel

 

Workshop: Hoe kun je opkomende klachten snel laten verdwijnen met Jin Shin Jyutsu?

Deze workshop is geschikt voor je als je al wat meer ervaring hebt met Jin Shin Jyutsu (bijvoorbeeld als je naast de minicursus behandelingen hebt ontvangen en/of al eerder aan een workshop hebt deelgenomen)

  • Het dagelijks in balans brengen van je energie is goed voor je gezondheid. Toch is niet altijd te voorkomen dat er ergens in je lichaam pijn ontstaat of ongemak. Hoe kun je JSJ nu inzetten om direct het ontstane ongemak aan te pakken, zodat het al verdwenen is voordat het een groot ‘project’ wordt?  Daar zijn goede mogelijkheden voor en ik laat je er graag mee kennismaken.

Data:

  • Vrijdagmiddag 12 juli 2019 / Apeldoorn
  • Woensdagmiddag 17 juli 2019 / Uddel

 

Workshop Kunnen we kanker voorkomen?  

Kunnen we voorkomen dat we kanker krijgen? Dat is een lastige vraag. Zeker is wel dat we ons lichaam goed kunnen ondersteunen, zodat de kans om een groot project (zoals kanker) te ontwikkelen, aanzienlijk daalt.

Heb je het idee dat je een verhoogd risico loopt, bijvoorbeeld omdat kanker in de familie voorkomt, dan is deze workshop zeker de moeite waard. Je leert Jin Shin Jyutsu zodanig toe te passen, dat het voor serieuze projecten zoals kanker moeilijker wordt een voedingsbodem in je lichaam te vinden.

De oefeningen die tijdens deze workshop worden gedaan, zijn niet alleen geschikt als preventie, maar kunnen ook gebruikt worden wanneer er al sprake is van een behandel- of nazorgtraject. Jin Shin Jyutsu is heel goed aanvullend te gebruiken. De oefeningen helpen dan om het lichaam zodanig te ondersteunen dat het beter in staat is te herstellen.

  • Vrijdagmiddag 16 augustus 2019 / Apeldoorn / aanvang 13.15 uur

 

WORKSHOPS OP LOCATIE

Wil je graag een workshop bij jou thuis of op je werk? Dat kan. Neem even contact met mij op als je hier meer van wilt weten. (Bij voorkeur via whatsapp: 06 2159 8308 of e-mail: info@methartenhoofd.nl). Minimale groepsgrootte in overleg.

 

Locatie Apeldoorn

De ‘oefeningen’ tijdens de workshop zijn stil en moeiteloos.
Matrasjes, kussens en dekens zijn aanwezig.
Duur: ca. 2,5 uur.
Inschrijven: via onderstaand formulier.
Graag bij ‘opmerkingen’ de gewenste datum van de workshop vermelden.

Inschrijving is definitief nadat je van mij een bevestiging hebt gekregen.
Je investering bedraagt 45 euro.