INFORMATIEVE BIJEENKOMST OVER GEZONDHEID

Apeldoorn / Vrijdagavond 8 november 2019 / 19.30 uur

Onlangs kwam ik in contact met Marianne Martens. Zij heeft de opleiding tot “Gesundheidsberaterin” gevolgd, en kan daar boeiend over vertellen. Zij heeft een heel inspirerend verhaal en is zelf het levende bewijs van de mogelijkheden die het lichaam heeft wanneer je het op de juiste manier benadert en behandelt. Want ondanks COPD 4 (met nachtbeademing) en ander fysiek ongemak, is ze energiek en onderneemt zij van alles.

Haar verhaal gaat verder dan de gebruikelijke algemene adviezen voor een gezond leven, zoals verantwoord eten en bewegen.

De opleiding tot Gesundheidsberaterin duurt twee jaar en gaat niet alleen over voeding, maar ook over het belang van gezonde relaties in gezin, familie en werk. Daarnaast wordt gekeken naar ontspanning en slaap, en er is ook aandacht voor een gezond leefmilieu in en rondom je huis. Kortom, een heel compleet verhaal.

Ik vind het geweldig dat Marianne de informatie die zij tijdens de opleiding heeft geleerd met ons wil delen.  Het bijwonen is gratis; een geheel vrijblijvende vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het aantal plaatsen is beperkt (gezien de ruimte). Deelname kan alleen door van te voren op te geven via methartenhoofd@icloud.com.

Nu vraag je je misschien af: wat heeft dit met Jin Shin Jyutsu te maken? Nou, best veel. JSJ gaat ook over gezondheid. Maar dagelijks je energie in balans brengen zonder verdere stappen te nemen op het gebied van leefstijl, gaat minder resultaat opleveren dan mogelijk zou zijn. Daarom zie ik het als zeer waardevolle aanvullende informatie.

 

Workshops

Kunnen we kanker voorkomen?  

  • Vrijdag 1 november 2019 / Apeldoorn / aanvang 13.30 uur

Kennismaking met Jin Shin Jyutsu: een mooie basis om zelf mee aan de slag te gaan.

  • Woensdag 30 oktober 2019 / Apeldoorn, begin 14.00 uur (onder voorbehoud)

Hoe je opkomende klachten snel laat verdwijnen met Jin Shin Jyutsu

  • Datum nog te bepalen

 

WORKSHOPS OP LOCATIE

Wil je graag een workshop bij jou thuis of op je werk? Dat kan. Neem even contact met mij op als je hier meer van wilt weten. (Bij voorkeur via whatsapp: 06 2159 8308 of e-mail: info@methartenhoofd.nl). Groepsgrootte in overleg.

 

Locatie Apeldoorn

De ‘oefeningen’ tijdens de workshop zijn stil en moeiteloos.
Matrasjes, kussens en dekens zijn aanwezig.
Duur: ca. 2,5 uur.
Inschrijven kan via onderstaand formulier, of per  e-mail.
Graag bij ‘opmerkingen’ de gewenste datum van de workshop vermelden.

Inschrijving is definitief nadat je van mij een bevestiging hebt gekregen.
Je investering bedraagt 45 euro.