Bereikbaarheid praktijk i.v.m. Corona

Update: praktijk voorlopig gesloten. Pas op jezelf en blijf gezond. Tot gauw🌺

In verband met het Corona virus, geef ik hierbij aan welke maatregelen en richtlijnen ik in mijn praktijk hanteer.  Natuurlijk ben ik van mening dat een Jin Shin Jyutsu behandeling altijd een extra ondersteuning is voor je welzijn en immuunsysteem. Maar ik neem wel de adviezen die op het moment gegeven in acht. Dus:

  • Ik volg de landelijke berichtgeving van het RIVM nauwkeurig.
  • Als ik verkouden word, ga hoesten of koorts krijg, dan annuleer ik uiteraard elke afspraak.
  • Als jij verkouden bent, hoest, lichte verschijnselen hebt of koorts, zeg dan je afspraak met mij af. Dat kan nog op de dag zelf. Ik breng je niets in rekening.
  • Als je uit een risicogebied komt, of daar onlangs bent geweest, meld het dan even, dan verzetten we de afspraak.
  • Ben je in contact geweest met iemand die het virus heeft, dan vraag ik je ook dit aan te geven en de afspraak te verzetten.
  • Behoor je tot een risicogroep? Dan is het zeker verstandig de afspraak te annuleren of te verzetten. Neem even contact met mij op om te overleggen welke Jin Shin Jyutsu oefening je het beste voor jezelf kunt doen, of lees mijn blog over Corona.

Heb je geen klachten, kom je niet uit een risicogebied en heb je geen contact gehad met iemand die het virus heeft, maar wil je toch van de afspraak afzien, dan heb ik er alle begrip voor. Afzeggen kan elk moment en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Heb je wel ongemak, maar geen klachten zoals hierboven vermeld, (bijvoorbeeld last van je nek of rug) en wil je daar iets aan laten doen zonder de reguliere zorg te belasten, dan kun je ook een afspraak maken.

Wil je weten hoe je je lichaam kunt ondersteunen om het virus minder kans te geven?  Lees dan mijn blog Corona.

Mochten de landelijk gegeven richtlijnen wijzigen, of mocht ik zelf van mening zijn dat andere maatregelen nodig zijn, dan zal ik de aanpassingen hier direct melden.

 

Ik wens je wijsheid en een goede gezondheid 🌺.