Met Hart & Hoofd

Boeken

 

ZELFHULPBOEKEN MARY BURMEISTER / WEER LEVERBAAR!

Persoonlijk vind ik de 3 zelfhulpboekjes stuk voor stuk pareltjes. Eenvoudig in uitvoering en illustratie, maar met veel diepgang. Die diepgang hoef je niet direct te kunnen zien om gewoon heel fijn gebruik te kunnen maken van de oefeningen die erin opgenomen zijn. Naarmate je meer met Jin Shin Jyutsu werkt, zul je telkens meer diepgang in de boekjes herkennen.


Zelfhulpboekje I Mary Burmeister – Introductie in Jin Shin Jyutsu

€16,00

In deel 1 staan de basisbeginselen van Jin Shin Jyutsu. Onder andere het vasthouden van de vingers en de ‘lange versie’ daarvan.

Het vasthouden van de vingers zoals omschreven in de minicursus is de korte versie;  de uitgebreide versie is bijvoorbeeld heel goed om te doen wanneer je bij een bepaalde vinger extra ongemak of emotie ervaart.  

Daarnaast wordt de oorspronkelijke Hoofd Centrale Stroom uitgelegd, de dagelijkse reeksen en een aantal speciale oefeningen voor wat specifieke ‘projecten’.

 

 

Zelfhulpboekje II Mary Burmeister – De 26 veiligheidsenergiesloten

€16,00

In dit boekje wordt een toelichting op de 26 veiligheidsenergiesloten gegeven. 

Interessant is om te kijken welke naam een energieslot heeft; deze zegt namelijk veel over de werking ervan. Daarnaast wordt per energieslot vermeld hoe je de betreffende plek kunt ‘ontsluiten’ (de spanning kunt verminderen).

 

 

Zelfhulpboekje III Mary Burmeister – Plezier met vingers en tenen

€16,00

Een heel interessant boekje waarin de verbanden tussen handen en voeten / handpalmen en voetzolen /  vingers en tenen wordt toegelicht. Ook de 8 Mudra’s worden uitgebreid behandeld. De mudra’s die hier worden toegelicht helpen allemaal op een bepaalde manier om vermoeidheid en afvalstoffen uit het lichaam te laten stromen. Zeer krachtige handhoudingen!

 

 

Set van boekje 1, 2 en 3

€42,50

 

 

 

 

Eerste Hulp voor Backpackers (ook geschikt voor thuisblijvers)

€ 16,95 (nu tijdelijk met 10% korting)

Een praktisch boekje om Jin Shin Jyutsu toe te passen bij calamiteiten, wanneer er geen andere hulp voor handen is.  Klein en licht boekje, handig om mee te nemen, maar de hulpgrepen zijn natuurlijk ook prima in een thuissituatie toe te passen. Met veel foto’s ter verduidelijking.

 

Bestellen?

Dit kan door een e-mail te sturen aan info@methartenhoofd.nl. Vermeld daarin je adres en welk(e) boek(en) je wilt ontvangen.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten.