Met Hart & Hoofd

Kennismaking met Jin Shin Jyutsu

 

Als ik even voor mijzelf praat: mijn leven is fors veranderd sinds ik in contact ben gekomen met Jin Shin Jyutsu. Ik zal niet ontkennen dat ik in het begin best sceptisch was. Want… HOE DAN? Hoe kunnen zulke simpele oefeningen (die je eigenlijk niet eens oefeningen kunt noemen) iets doen voor je gezondheid?

Al snel kwam ik erachter dat juist deze eenvoud zorgt voor de impact en deze prachtige universele wijsheid maakt nu dagelijks deel uit van mijn leven. Het is moeiteloos in te passen en het brengt je meer dan je je kunt indenken.  Daar kan ik een heel verhaal over houden, maar waarschijnlijk is het fijner om het zelf te ervaren.

Deze kennismakingsworkshop is heel geschikt als je nog niet zoveel  ervaring hebt met Jin Shin Jyutsu en graag meer wilt weten. Maar meer ervaren deelnemers laten mij ook weten dat ze de workshop fijn vinden als “opfrisser”.

Tijdens de workshop doen we stap voor stap een aantal basisoefeningen. Ondertussen geef ik wat achtergrondinformatie.

De combinatie van het zelf ervaren en de bijbehorende informatie, werkt prettig en krachtig en is een fijne aanzet om JSJ tot een dagelijkse routine te maken.

De ‘oefeningen’ tijdens de workshop zijn stil en moeiteloos.
Matrasjes, kussens en dekens zijn aanwezig.
Duur: ca. 2,5 uur.
Inschrijven kan via onderstaand formulier, of per  e-mail.
Graag bij ‘opmerkingen’ de gewenste datum van de workshop vermelden.

Inschrijving is definitief nadat je van mij een bevestiging hebt gekregen.