Met Hart & Hoofd

Workshop: Praktische toepassing bij klachten en ongemak

 

Het dagelijks in balans brengen van je energie is goed voor je gezondheid. Toch is niet altijd te voorkomen dat er ergens in je lichaam pijn of ongemak ontstaat.

Jin Shin Jyutsu biedt een ontzettend fijne mogelijkheid om ongemak te verhelpen. Als je een klacht ‘in de kiem kan smoren’, is de kans klein dat deze alsnog uitgroeit tot een groot project. Bovendien is het heel fijn om iets ‘bij de hand’ te hebben dat je zelf kunt doen wanneer er ergens pijn of ongemak ontstaat.  Maar ook voor klachten die al langer bestaan zijn er fijne zelfhulp-mogelijkheden.

Hoe kun je (opkomende) klachten nu laten verdwijnen met Jin Shin Jyutsu?

Hoe bepaal je welke keuze je maakt? Wat kan er verkeerd gaan?

In deze workshop gaan we de diverse mogelijkheden langs. We bespreken de mogelijkheden en ervaren zelf natuurlijk ook hoe een stroom ‘voelt’.  Na afloop van de workshop, die uit 2 dagdelen bestaat heb je meer inzicht in hoe je Jin Shin Jyutsu kunt toepassen.

De workshop is vooral geschikt als je al eens kennis hebt gemaakt met JSJ.

Naast een ‘theoriegedeelte’ brengen we Jin Shin Jyutsu natuurlijk ook in de praktijk. De ‘oefeningen’ tijdens de workshop zijn stil en moeiteloos. Matrasjes, kussens en dekens zijn aanwezig.

Plaats: Uddel

Prijs: € 110,= in totaal voor 2 dagdelen

Inschrijven kan via onderstaand formulier, of per  e-mail.
Graag bij ‘opmerkingen’ de gewenste workshop vermelden.

Inschrijving is definitief nadat je van mij een bevestiging hebt gekregen.