Heb jij  klachten waarvoor geen verklaring is?

 

Wist je dat ruim 40% van alle lichamelijke klachten onverklaarbaar zijn? Niet vreemd dus als je ermee te maken krijgt. Maar wel erg vervelend.

In onderstaande korte video vertel ik er iets over.  Je kunt de video ook overslaan en eronder verder lezen.

 

Kitty Hartkamp

In een situatie waarbij geen verklaring te vinden is voor je fysieke klachten, is het goed om eens te kijken naar de mogelijkheden die je eigen lichaam biedt. Want wat het lichaam zelf verandert, kan het in heel veel gevallen ook weer herstellen. Je lijf kan zoveel meer dan je denkt…..

Hoe dat werkt en wat het met je doet wanneer de energie vrijuit door je lichaam stroomt, laat ik je graag ervaren. Zelf heb ik ondervonden hoe eenvoudig het is om deze bijzondere kracht van je eigen lichaam te gebruiken.  En hoe groot het effect is. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal/emotioneel. Het maakte voor mij een wereld van verschil.

Trouwens: het werkt ook bij klachten waarvoor wel een verklaring is, maar waarvoor je nog geen goede oplossing hebt gevonden.

Wil je weten hoe je deze vergeten kracht van je lichaam kunt her-ontdekken?  Ik help je graag op weg. Je kunt bijvoorbeeld alvast beginnen met het volgen van mijn minicursus. Deze is helemaal gratis. Ik leg je dan uit hoe je heel eenvoudig en zonder inspanning je hele systeem  kunt ondersteunen om in balans te komen. Je kunt direct starten door je nu aan te melden.

Stuur mij de minicursus:

 

*Je gegevens zijn veilig bij mij ♥

Ik wil liever eerst iets meer weten over de minicursus…..