Met Hart & Hoofd

Mijn aanbod

Dit prachtige beeld op de foto hiernaast (gemaakt door een groep kunstenaars) toont heel duidelijk hoe we in elkaar steken. We hebben een pure essentie, een lijf vol liefde, talenten en mogelijkheden. Maar we hebben het meeste bedekt met veel minder waardevol materiaal, zoals stress, zorgen, angst en zelfkritiek. Ballast die je niet nodig hebt en die je beperkt om voluit te leven, wat er ook gebeurt .

Ooit hebben we die ballast opgebouwd. Omdat we het nodig hadden. Omdat het ons diende in een bepaalde situatie. Maar tijden veranderen en veel van wat je nog meeneemt heb je allang niet meer nodig. Wat we vergeten, is die ballast weer los te laten. Hij dient ons niet meer, zorgt voor een vol hoofd, maar ook voor extra ballast in je lichaam. Een goede reden dus om  los te laten.

Hoe fijn zou het zijn als je al je mooie talenten en eigenschappen zonder terughoudendheid kunt laten zien. En wat voor impact zou dat hebben op je dagelijkse leven en op het contact met anderen?

Beeldt je dat eens in. Kun je het heerlijke gevoel al ervaren?  Nu alleen nog daadwerkelijk doen! En doen is lastig als je niet weet waar te beginnen. En daarbij kan ik je helpen.

Wat ik je kan bieden is GRIP. Letterlijk en figuurlijk

Grip op je lijf, op je gevoel, op je leven. Een houvast dat je altijd kunt inzetten, en waarop je kunt terugvallen. Een houvast dat je in goede tijden boven jezelf laat uitstijgen. En dat je in slechte tijden beschermt en steunt. Waardoor je altijd op jezelf kunt vertrouwen. Je krijgt letterlijk grip.

Niemand kan je behoeden voor tegenvallers, voor zorgen,  pijn verdriet of angst. Maar ik kan je wel grip geven dat áltijd tot je beschikking staat.

Uit eigen ervaring weet ik dat dat een enorm verschil maakt. Maar wat nog het allerfijnste is: het draagt –  bijna geruisloos – bij aan je groei. Aan mogelijkheden in jezelf ontdekken waarvan je niet wist dat je ze had. Het opent de deur om je kracht en je talent volledig te benutten en ervan te genieten.  Zo wordt het mogelijk het leven écht te vieren!

Wil jij dat ook? Er zijn 4 mogelijkheden:

Welke mogelijkheid ga jij gebruiken om grip te krijgen?