Met Hart & Hoofd

Workshops

 

Jin Shin Jyutsu is meer dan alleen vingers vasthouden. Het is een prachtige, zachte maar zeer effectieve manier om jezelf in balans te brengen. Lichaam, geest en ziel. Het nodigt je telkens weer uit terug te gaan naar je essentie.  En wanneer je daar bent, dan voel je je krachtig, zelfbewust, liefdevol en onafhankelijk. Dan raak je uit de weerstand en in je eigen stroom. Dat gevoel is fantastisch. En voor iedereen die dat wil, beschikbaar.

Jin Shin Jyutsu is geen symptoombestrijding, alhoewel het soms wel op die manier wordt ingezet. En ook kan helpen. Maar daarmee doen we deze oude wijsheid tekort. Het is een krachtig instrument voor balans in je hele ‘zijn’. Het zit in je, en is op ieder moment beschikbaar.

Jin Shin Jyutsu heeft een grote verandering in mijn leven in gang gezet. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me onder alle omstandigheden okay kan voelen. Ik raak niet meer onnodig overweldigd, gekwetst, onzeker of gestresst. En als ik merk dat er iets is dat mij toch flink raakt, dan heb ik tools om terug in balans te komen.

Daarnaast heeft het er ook voor gezorgd dat ik mij fysiek een stuk beter voel. Kleine en grotere ongemakken zijn verdwenen. Haast moeiteloos. En het gaat natuurlijk samen. Als je je fysiek beter voelt, gaat het mentaal beter. En andersom.

Wil je ervaren wat Jin Shin Jyutsu voor jou kan betekenen?  Neem dan eens deel aan een workshop. Tijdens een workshop gaan we vooral voelen wat het doet. Natuurlijk krijg je ook achtergrondinformatie over deze universele wijsheid. Er zijn geen belemmeringen om mee te doen;  alle ‘oefeningen’ zijn stil en moeiteloos en voor iedereen uitvoerbaar.

Op dit moment zijn de volgende workshops mogelijk:

 

Onder ‘Agenda‘ staat vermeld wanneer er een workshop op het programma staat.

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand formulier. Zet bij de opmerkingen even de datum van de workshop.

*Je gegevens zijn veilig bij mij.

 

Mocht je interesse hebben voor een workshop op locatie (bijvoorbeeld bij je thuis, op je werk of met je vriendenclub), dat kan natuurlijk ook. Neem dan even vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.