Wie is het gezicht achter Met Hart & Hoofd?

Even voorstellen: ik ben Kitty Hartkamp en ik heb een ideaal. Ik wil heel graag dat zoveel mogelijk mensen in Nederland weten van het prachtige systeem dat in hun lichaam aanwezig is. Het systeem dat oneindig veel herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Oneindig veel meer dan je je kunt voorstellen. Ik heb er al veel wondertjes van gezien. En het blijft me  verrassen.

Als je dit systeem bewust kunt activeren en inzetten, zal je al snel het gevoel krijgen dat je meer grip hebt. Of eigenlijk: dat je geen ‘grip’ nodig hebt en dat je gewoon kunt meebewegen op de golven van het leven, zonder de behoefte van controle. En juist door het loslaten van de grip, ontstaat een gevoel van vertrouwen en zekerheid.  En niet alleen wat het fysieke betreft, het gaat verder. Want een mens is natuurlijk meer dan alleen een lichaam. Alles is met alles verbonden.

Stel je eens voor hoe fijn het is om direct iets te kunnen doen als je pijn of ongemak voelt opkomen. En dat je het dan ook echt binnen een paar minuten voelt afnemen of wegvloeien. Dat geeft zoveel vertrouwen in je lichaam! Soms lijkt het te mooi om waar te zijn. En toch kan het.

Als je mij een aantal  jaren geleden had verteld dat mijn lichaam alles zou kunnen herstellen wat niet goed functioneerde, dan had ik dat zeker niet geloofd. Want ik had op dat moment niet bepaald vertrouwen in mijn lijf. Ik had er eigenlijk alleen maar last van. Zoveel last, dat ik er ook allerlei negatieve gedachten over kreeg. Of waren die er eerst? Dat weet ik niet eens meer. Wat ik nog wel weet, is dat ik mij machteloos voelde. Want ik had het idee dat ik zelf niets kon doen aan die klachten. Dat het gewoon kwam doordat ik ouder werd. En dat het dus alleen maar erger zou worden.

Wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd is dat je lichaam veel meer kan dan je denkt. Het is een prachtig, maar ook uiterst gecompliceerd “instrument”. Het is met je hoofd haast niet te bevatten wat een lichaam allemaal zelf kan herstellen. En op een ontzettend eenvoudige manier.

Ben je benieuwd hoe jij dit vermogen van je lichaam zelf kunt activeren? Wil je de methode leren kennen die ik dagelijks gebruik? Lees dan nog even verder.

 

Het oorspronkelijke ontwerp…

Als klein meisje al was ik geïnteresseerd in de heilzame mogelijkheden van de natuur. Het eerste boek dat ik zelf kocht ging over geneeskrachtige kruiden. Op de een of andere manier had ik het idee dat het “oorspronkelijk ontwerp” van de wereld zo was opgezet, dat voor elk probleem ook een oplossing aanwezig was. Daarnaast was ik gefascineerd door mensen die met hun handen pijn konden verlichten of wegnemen. Ik wist toen nog niet dat ieder mens die kracht in zich heeft.

Toch duurde het lang voordat ik uiteindelijk beroepsmatig met deze fascinatie bezig zou gaan. Omdat vooral mensen in het algemeen mijn interesse hadden, ben ik eerst werkzaam geweest als adviseur P&O. Van daaruit ontstond mijn behoefte om mezelf te gaan toeleggen op coaching en counseling. Daar merkte ik al snel dat niet alles op te lossen is met alleen praten en het herformuleren van je gedachten. Sommige dingen gaan letterlijk onder je huid zitten. En moeten daar worden losgeweekt.

Toen kwam ik in contact met Jin Shin Jyutsu. Er wordt gezegd dat Jin Shin Jyutsu op je pad komt als je het nodig hebt. In mijn situatie was dat zeker het geval. In eerste instantie had ik het vooral voor mijzelf nodig. Eenmaal onder de indruk van de geweldige kracht ervan, besloot ik het te gaan inzetten in mijn coachingspraktijk. Inmiddels is JSJ het vertrekpunt.

 

Ervaar de magie 

Sinds mijn eerste ontmoeting met Jin Shin Jyutsu  heb ik veel magische momenten mogen meemaken. Ik ervan overtuigd geraakt van de vele mogelijkheden van het lichaam. Zelfs zonder dat je kunt zien wat er precies gebeurt, hoe de energie loopt, en hoe het zijn herstelwerkzaamheden doet. Voor mij is er meer dan voldoende bewijs van de heilzame werking ervan. Ik ervaar het dagelijks. Ik zie het in mijn omgeving. Het mooie is: iedereen heeft het in zich. Je hebt er geen speciale gaven voor nodig. Alles dat je ervoor nodig hebt, is al in jezelf aanwezig.

 

Er zijn geen grenzen aan de herstelmogelijkheden

Het is misschien moeilijk te geloven, maar je lichaam kan in principe alles herstellen dat niet goed (meer) functioneert. Dat wil niet zeggen dat er altijd 100% herstel kan optreden.  Het is zeker niet mijn bedoeling valse hoop te wekken. Er zijn meer factoren die een rol spelen. Maar het feit dat de mogelijkheid er is, vind ik zelf erg hoopgevend. En lost het een klacht niet volledig op, dan leer je in ieder geval hoe het ongemak zo min mogelijk impact op jou heeft.

 

Graag deel ik het met je

Omdat ik geloof in vermenigvuldigen door te delen. Omdat ik graag wil dat jij ook grip op je lijf ervaart. Omdat het systeem te mooi is om voor mijzelf te houden. Daarom vertel ik je graag hoe je het in je dagelijkse routine kunt inpassen. Deze informatie heb ik opgenomen in een minicursus. Je kunt deze hier aanvragen:

 

Wat kan ik verder voor jou betekenen?

Heb je te maken met meer dan ongemak, bijvoorbeeld klachten waarvoor de reguliere geneeskunde geen oplossing kan bieden, een chronische ziekte, of extreme vermoeidheid? Dan is de beste stap om je energie een aantal keren te laten harmoniseren.

In het geval van energetisch werk is “2 weten meer dan 1” zeker van toepassing. Bovendien krijg je van mij na een behandeling altijd persoonlijke tips mee om jezelf (je lijf)  op de meest efficiënte manier te ondersteunen. Meer weten?  Lees hier meer.

Vind je het leuk om te ervaren hoe het is om zelf te werken met energie? Ik organiseer geregeld Workshops.

Of ben je meer van ‘een goed begin is het halve werk’ en wil je graag en een zo compleet mogelijke start?  Kijk dan eens bij Basis Balans.

 

Je bent tot hier gekomen! Dank je wel voor je interesse!

Ik wens je vanuit mijn hart een prachtige harmonieuze verstandhouding met je lichaam toe en vrijuit stromende energie.