Met Hart & Hoofd

Anderen over Kitty

Zelf kijk ik graag even naar de mening van anderen als ik interesse heb in een bepaald product of een bepaalde dienst. Zo’n mening is natuurlijk heel persoonlijk; iedereen ervaart het op zijn eigen manier. Toch vind ik het altijd wel waardevol om verschillende ervaringen te lezen. Ik ben dan ook heel blij wanneer mensen willen vertellen hoe zij het werk met energie hebben beleefd.

Veel dank dus aan de lieve mensen die de tijd en moeite hebben genomen om hun ervaringen, die hieronder zijn opgenomen,  te delen ♥.

Verder hebben veel mensen de moeite genomen om hun ervaring met de (gratis) minicursus te delen. Wellicht biedt dat ook nog wat extra informatie voor je. Die ervaringen staan onderaan de pagina van de minicursus. Via de link hierna kom je er. Wel even helemaal naar beneden scrollen. Reacties minicursus.

* * *

Renate van Aperlo

“Meteen na de 1ste behandeling merkte ik al een verschil, na de 2de werd het nog duidelijker.”

Voordat ik bij Kitty kwam had ik nog nooit van Jin Shin Jyutsu gehoord.

Via een post van iemand anders op fb kwam ze op mijn pad.  Wat ik las op haar website resoneerde wel en ik ‘boekte’ een 5-delige cursus: ‘Basis voor balans’.
Ik had al een tijdje het gevoel dat ik fitter zou kunnen zijn, zowel lichamelijk als emotioneel wat stabieler.
Ik heb ms en doe erg mijn best zo gezond mogelijk te leven en zo fit mogelijk te blijven.Ik voelde tijdens de eerste maar ook de volgende behandelingen van alles. Onder andere een lijf dat tintelde van de energie.  Meteen na de 1ste behandeling merkte ik al een verschil, na de 2de werd het nog duidelijker.  Ik voelde me veel stabieler, werd minder snel geïrriteerd of boos als de kinderen er bijvoorbeeld een potje van maakten.
Ook sliep ik vanaf de 1ste behandeling niet meer ‘s middags. Dat middagdutje had en heb ik simpelweg niet meer nodig en dat terwijl ik al jaren ‘s middags slaap.Vanaf de 3de behandeling werd ik ook heel ‘Helder’ in mijn hoofd. Ik vergeet veel minder en er is minder chaos. Ik kan weer heel ‘scherp’ denken,  iets wat ik eigenlijk al jaren niet meer kon.
Ook pak ik weer makkelijker dingen op waar ik die voorheen voor me uitschoof. Dat alles kost minder moeite en gaat meer als vanzelf.Kitty leerde me ook wat oefeningen om mijn dochters buikpijn te verlichten. Ook bij haar helpt het super!
En ook onze door de dierenarts opgegeven kater vaart er wel bij! In het begin vond hij de oefeningen maar gek maar nu komt hij er zelf om ‘vragen’ en dringt zich op aan mijn handen als hij het blijkbaar nodig heeft. Hij gaat er helemaal voor liggen totdat hij krijgt waar hij om vroeg. Dat is toch geweldig!Kitty zelf is een fijne warme persoonlijkheid. Ze kan goed luisteren. Ik vond het echt fijn om bij haar te zijn.
Het mooiste aan Shin Jyutsu is nog wel dat je het zelf kunt toepassen waardoor je zelf het verschil kunt maken en niet afhankelijk bent van een ander.

* * *

Frank, Apeldoorn

“Met behulp van Jin Shin Jyutsu kan ik mijn lichaam nu zelf fit houden en negatieve effecten van de ziekte van Lyme steeds beter en blijvend neutraliseren.”

Na zeven jaar achteruitgang van mijn lichamelijke gezondheid door toedoen van de ziekte van Lyme maakte ik vijf jaar geleden kennis met Jin Shin Jyutsu. Door vanuit boeken Jin Shin Jyutsu op mijzelf toe te passen merkte ik voor het eerst sinds zeven jaar enige grip op en herstel van mijn gezondheid.

Vier jaar lang paste ik zelfstandig Jin Shin Jyutsu toe op mijzelf waardoor mijn gezondheid gedurende die periode, zonder medicatie te gebruiken, langzaam maar zeker steeds weer wat verbeterde.
In 2018 heb ik contact gezocht met Kitty om samen met haar te kijken of er meer voor mijn gezondheid zou kunnen worden gedaan met behulp van Jin Shin Jyutsu. Door Jin Shin Jyutsu-sessies bij Kitty heeft mijn gezondheid toen een flinke boost gekregen.

Van Kitty heb ik geleerd om Jin Shin Jyutsu doelgerichter op mijzelf toe te passen waardoor ik nu best tevreden ben over mijn huidige lichamelijke gezondheid.
De Jin Shin Jyutsu-sessies bij Kitty en haar aanwijzingen en tips zijn dus erg waardevol gebleken voor mij. Met behulp van Jin Shin Jyutsu kan ik mijn lichaam nu zelf fit houden en negatieve effecten van de ziekte van Lyme steeds beter en blijvend neutraliseren. En daar ben ik begrijpelijkerwijs erg blij mee.

* * *

Linda, 45 jaar

“JSJ is een geschenk op zich…”

Kitty heeft mij in contact gebracht met JSJ. Prettige en helpende behandelingen, die altijd gepaard gaan met extra uitleg en enthousiasme. De warme, hartelijke manier van werken werkt heel rustgevend en inspirerend. Ook geeft Kitty eigenlijk standaard een persoonlijke handreiking waar je zelf weer mee verder kunt. JSJ is een geschenk op zich en Kitty laat je hier heel fijn en op je eigen tempo mee kennismaken. Je bent bij haar echt in goede handen!

* * *

Christel Hofman en Luc De Meyer

“Je gelooft het niet als je het zelf niet ondervonden hebt”

Na leuke mond aan mond reclame kwamen we terecht bij Kitty. Haar methode boeide ons enorm. Onze interesse was gewekt.

We hadden een tijdje leuk contact via haar facebook pagina en we werden steeds nieuwsgieriger. Vingers vasthouden enzo leek ons erg simpel om een kwaaltje op te lossen maar we gaven het toch een kans. We deden thuis de vingeroefeningen, die je trouwens zo terug kan vinden, en merkten inderdaad wel verschil.

Wij wonen in Belgie maar namen toch de beslissing om een hotelletje in de buurt te boeken en ons intensief te laten behandelen gedurende 4 dagen. WAT een lieve vrouw en WAT een ervaring!!  Je gelooft het niet als je het zelf niet ondervonden hebt!  Massa energie geeft ze je, de kwaaltje waren weg of erg verminderd enz enz….

We gaan zeker nog terug ! Ondertussen blijven we thuis verder doen om de energie in stand te houden want wat Kitty je meegeeft naar huis  is te kostbaar om verloren te laten gaan.
Niets dan lof over Kitty’s behandeling. Zelfs de mensen waar we onze ervaring mee deelden overwegen om haar, ondanks de afstand, te bezoeken. En ja…..het is de afstand waard!

* * *

Inge Mazure, coach

“Ik was verrast over het snelle effect”

Nadat ik had gezien welk effect het werken met energie op Kitty had in een korte periode, wilde ik zelf ook graag een behandeling ondergaan. Ik heb in de loop der jaren al heel veel gedaan aan bewustwordingsprocessen, echter deze methode waarbij de energie in je lichaam heel specifiek wordt geharmoniseerd, was voor mij nieuw.
Ik was verrast over het snelle effect. Het was voor mij een periode van veel stress, onrust en slapeloosheid. De nacht na de eerste behandeling sliep ik voor het eerst sinds tijden weer goed. Wat was ik blij dat na de 4 behandelingen die ik kort na elkaar ontvangen heb, de stress en onrust beduidend minder werden.

Doordat ik daarna ging verhuizen naar het westen, was ik helaas niet meer in de gelegenheid om naar Kitty af te reizen voor een behandeling. De persoonlijke omstandigheden waarmee ik te maken had, maakte dat ik weer minder goed in mijn vel kwam te zitten en ik sliep ook weer slechter.
Via Kitty kwam ik in mijn nieuwe woonplaats in contact met een Jin Shin Jyutsu therapeut. Ook ben ik zelfhulp gaan toepassen. Hierdoor is de stress weer snel verdwenen.

Ik heb deze mooie zachte methode al aan heel veel mensen in mijn directe omgeving aanbevolen.  Ook in mijn werk als coach beveel ik het mijn cliënten aan. Ondanks het feit dat ik me al zeer bewust was van het belang het lijf in de coaching te betrekken, heeft het positieve effect van deze techniek mij enorm verrast. Mensen komen sneller in hun kracht.

Hoe mooi zou het zijn dat eenieder die zichzelf en zijn gezondheid serieus neemt, zichzelf zou gunnen om gedurende een aantal maanden te ervaren wat het harmoniseren van energie met je lichaam en je hele wezen doet.  Om het na de ervaring van de behandeling vervolgens door zelfhulp als dagelijkse discipline, in het ritme van de dag aan zijn leven toe te voegen. Geest en lichaam in balans, dat is toch wat je iedereen zou gunnen.

“De meeste mensen jagen zo bezeten het geluk na, dat ze eraan voorbij lopen”  (Sören Kirkegaard,  Deense filosoof)

* * *

Cornelie de Geijter

op mijn Facebookpagina:

“Na 30 jaar eindelijk van mijn rugklachten af”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* * *

Jannette Vermeer:

“Ik heb de afgelopen weken mogen ervaren dat er veel meer rust en stabiliteit in mijn lichaam is gekomen”

Ik heb vandaag mijn 3e sessie gehad en ben helemaal enthousiast over Kitty en haar werkwijze!! Ik heb de afgelopen weken mogen ervaren dat er veel meer rust en stabiliteit in mijn lichaam is gekomen!!! Buiten de sessies om is het echt een aanrader en noodzakelijk om je oefeningen thuis te blijven doen en dat kost totaal geen moeite want het kan overal en elk moment van de dag!! (Vingers vasthouden)
De sessie’s bij Kitty zijn echt een aanrader voor iedereen!!! Dus schroom niet en maak een afspraak zodat ook jou energielevel weer omhoog gaat!!

* * *

Een berichtje in mijn mailbox:

(uit privacy-overwegingen zonder naam erbij)

“hallo Kitty,
hartelijk dank voor je mail. Leuk dat jij het ook fijn vond dat wij er waren.
Ik vond het heel bijzonder dat ik rust in mijn lichaam kreeg en hoofd.
Door de ziekte van mijn man, en de intensie er van, merkte ik dat ik diverse Dingen niet meer oppakte.was heel erg vermoeid en het meeste wat er gebeurde Ging langs mij heen.ik liep echt op reserve kracht. Sinds ik bij jou ben geweest, Heb ik ook weer tijd voor mij zelf. En is er rust in mijn lichaam en kijk ik van een Afstand naar de toestand met mijn man en besef ik ook dat ik een boel los moet laten,
Dat is nu eenmaal zo en ik kan het niet beter maken.
Ik ga ook op mijn gemak de oefeningen met de vingers doen, en heb er gewoon veel baat bij.
Ben je dan ook heel dankbaar dat ik dit bij jou mocht ervaren.
Ik wil graag op de hoogte blijven.
Ik heb geen opmerkingen over de middag, voor mij was het perfect.ik vind dat je het duidelijk uitlegt,en rustig de tijd neemt om iets te vertellen.

Nogmaals hartelijk dank”

* * *

 Irma De Haan

  “De zelfhulpoefeningen gebruik ik bijna dagelijks”

 Ik had geen idee wat ik moest verwachten van een Energie-Touch behandeling. Maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen, dus ik heb me laten verrassen. Het was heerlijk. Het gaf me erg veel rust, ik voelde me ook niet meer gejaagd.

Tijdens de behandeling voelde ik wel van alles in mijn lichaam. Prettig en minder prettig. Zo kreeg ik bijvoorbeeld hoofdpijn. Toen moest ik tijdens de behandeling mijn duim vasthouden. Daardoor trok de hoofdpijn ook direct weer weg.

De eerste afspraak die we hadden gemaakt voor de behandeling moest ik op het laatste moment afzeggen vanwege migraine. Kitty vertelde mij toen dat ik mijn middelvinger moest vasthouden. Ik heb dat gedaan en ben kort daarna in slaap gevallen. Een keer wakker geworden, weer mijn middelvinger vastgehouden en meteen weer in slaap gevallen. Toen ik daarna weer wakker werd was de migraine weg.
Ik heb veel gemak van de Zelfhulptips. Ik gebruik ze bijna dagelijks. Ook voor mijn dochter als zij migraine heeft. Bij haar werkt dat ook goed. Of bij mijn moeder, die in een verpleegtehuis zit. Als ze onrustig is, houd ik haar vingers vast. Je ziet haar direct rustiger worden.
Ik zou Energie-Touch iedereen aanbevelen. Het is een zachte methode en je kunt veel ongemak zelf verhelpen.

* * *

Wil je weten hoe mensen de minicursus ervaren? Kijk dan even op de pagina van de minicursus en scroll helemaal naar beneden. Daar vind je de reacties die mensen achter laten.