Powerbank

 

Je kent ze vast wel, die mobiele batterijen die je mee kunt nemen om onderweg je telefoon even op te laden. Powerbanks heten ze.

De term inspireerde mij tot het maken van een “special”, een korte periode gevuld met behandelingen en workshops, om even helemaal op te laden.  Ik ben blij dat ik hiervoor een leuke afspraak heb kunnen maken met de mensen van het ZenZez, een super sfeervolle B&B in Apeldoorn. De overnachtingen zijn daarmee perfect geregeld. En daardoor kan ik een heerlijke Powerbank aanbieden, met de volgende ingrediënten:

  • 2x Verblijf in het prachtige Bed & Breakfast Zenzez
  • 3 dagen met een behandeling en een workshop in mijn praktijk in Apeldoorn, op de fijne lokatie recht tegenover Paleis het Loo
  • Een gedeeltelijk individueel afgestemd programma
  • Een mix van tijd ‘samen’ en tijd voor jezelf
  • Een paar dagen even helemaal opladen

 

 

 

 

 

 

 

Zenzez heeft prachtige kamers en een heerlijk ontbijt. Alleen al het verblijf daar is geweldig. Koppel dat aan het ontvangen en zelf toepassen van Jin Shin Jyutsu….. Waarschijnlijk kun je je wel voorstellen wat dat oplevert…..

En dan weer lekker verfrist en geïnspireerd naar huis. Het zijn maar 3 dagen, maar je komt thuis met een gevoel alsof je 10 dagen op vakantie bent geweest.

 

Dit programma is beschikbaar voor maximaal 4 personen.  De lunch organiseren we gezamenlijk.

Het diner is naar eigen wens in te vullen (en voor eigen rekening).

Het is ook mogelijk een powerbank voor een besloten groep af te spreken. Wanneer je dat wilt, neem dan ook even contact met me op: 06 2159 8308 of info@methartenhoofd.nl