Team Met Hart & Hoofd

Team Met Hart & Hoofd

Graag wil ik jullie even voorstellen aan het Team van Met Hart & Hoofd. Want ik doe het hier niet alleen. Ik word prima bijgestaan door trouwe medewerkers.

Allereerst is dat Texas. Hij is al vanaf het begin vast lid van het onderzoeksteam. Samen onderzoeken we de werking van bepaalde stromen en proberen we bepaalde olieën uit. Hij is prettig kritisch. Vindt-ie het niks, dan vertrekt hij of wendt zijn hoofd af. Is het goed, dan gaan we verder.

De stroom die ik hier gebruik (VES 10 en VES 13) heeft duidelijk zijn goedkeuring. (De foto is van voordat ik de vetverbrandingsmudra voor mijzelf gebruikte 😂😂).

Bij jezelf is de combinatie van deze 2 energieplekken lastig om vast te houden, omdat VES 10 op je rug zit. Maar beide VES 13 (borstgebied) vasthouden, is heel fijn en rustgevend. Het is ook heel prettig om dat met gekruiste handen te doen.

 

Verder is aanwezig: Dex! Hij is mijn altijd blije Personal Trainer. Hij zorgt ervoor dat ik voldoende beweging krijg en dat ik vaak moet lachen. Voor stromen heeft hij geen tijd, want hij stroomt over van de energie. Hij heeft mij zo afgericht dat ik geregeld een touw of bal weggooi. Dan haalt hij ze weer op en geeft me opdracht om opnieuw te gooien. Zo blijf ik fit en in beweging.

Soms, aan het einde van de dag, mag ik zijn energiesloten 20 en 21 aanraken. Daar wordt hij dan lekker rustig van.

Bij jezelf kun je dat ook doen. VES 20 zit op je voorhoofd, net boven je wenkbrauw. En VES 21 zit daar recht onder, op je jukbeen. Een heel fijne oefening als je bijvoorbeeld last van je ogen hebt. Leg dan je vingers op de 20 (voorhoofd) en de muis van je hand op de 21 (jukbeen). Zo maak je een kommetje met je hand over je ogen heen. Heel lekker en verzachtend.

Tot slot is daar Simba. Ik ben er nog niet uit of zij nu bij mij in dienst is of ik bij haar. We houden het er maar op dat zij lid is van de directie. We lezen af en toe samen de krant en zij geeft me geregeld opdracht om haar te stromen, als ze daar behoefte aan heeft. Ze roept mij door vanuit haar mandje luid te miauwen als ik in haar blikveld kom. Dan moet ik komen en mijn handen neerleggen. Vervolgens draait ze net zo lang rond tot mijn handen op de plekken liggen die ze aangeraakt wil hebben.  Meestal is dat de VES 12 en VES 25. Dat doet ze omdat ze eerder last heeft gehad van blaasgruis en ze wil af en toe blijven stromen om te voorkomen dat dat terugkomt.

Ook dat is een houding die je heel fijn bij jezelf kunt doen. Leg dan je linkerhand aan de rechterkant van je nek (VES 12) en je rechterhand onder je rechter zitbeenknobbel (VES 25). Heel helpend bij onder andere blaasproblemen. Maar kan ook fijn zijn voor je rug.

Verder zijn er natuurlijk mijn man en mijn zoon. Altijd steunend maar meer als adviseurs op afstand.